Foto's uit het bericht van EcoLibrium-Jazon

Sinds kort zijn we dealer van Sunpower zonnepanelen. Deze panelen hebben zeer hoge vermogens en zien er erg mooi uit door de back contact cellen. Met een productgarantie van 25 jaar en een vermogensgarantie van 92% na 25 jaar behoort Sunpower tot de absolute top. Deze week hebben we de eerste projecten mogen doen. Een project met volledig zwarte SPR-E19-320-BLK (320 Watt piek) zonnepanelen en een project op een plat dak met SPR-E20-327-WHT (327 Watt..

4 weken geleden

Belangrijk info! Zonnepanelen aangeschaft tussen januari 2012 en juni 2013. 15 december 2017 heeft de Hoge Raad uitspraak gedaan over een veelbesproken issue, de BTW teruggave op zonnepanelen aangeschaft in de periode januari 2012 – juni 2013. De Hoge Raad oordeelt dat voor particulieren, die in deze periode de zonnepanelen hebben aangeschaft, recht is op teruggave van de BTW. De aangifte van 2012 moet voor 31 december a.s. zijn ingediend bij de..

4 maanden geleden

Werken bij EcoLibrium-Jazon - Ecolibrium Jazon

4 maanden geleden

Vandaag een mooi project opgeleverd in Hoogland. Gasketel verwijderd en vervangen voor eenTechneco TOROS VISION TVPT12 Warmtepomp met bodemwisselaar + RVS 300 LITER voor tapwater. #ecolibrium-jazon#duurzaamheid

6 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Leuk stukje over ons in de nieuwsbrief van Techneco! Eén van onze dealers, Ecolibrium-Jazon in Barneveld, heeft een nieuwe showroom. Daarin worden diverse producten van Techneco tentoongesteld. Particulieren kunnen bij een bezoek aan de showroom meer informatie krijgen over de Elga hybride warmtepomp, de Loria warmtepomp en de Toros Vision warmtepomp. Wilt u meer informatie over de mogelijkheid om producten van Techneco in uw showroom te plaatsen,..

9 maanden geleden

Foto's uit het bericht van EcoLibrium-Jazon

Als bedrijf hebben we 2 Panasonic HIT zonnepanelen mogen sponsoren voor het project: Young Solar Challenge, een wedstrijd waarin scholen hun eigen zonneboot bouwen en het tegen elkaar opnemen in op drie wedstrijddagen. In het eindklassement is Technasium havo 4 van het JFC 8e van de 24 deelnemende scholen geworden! Gefeliciteerd namens ons! https://www.smore.com/app/pages/preview/1nf2a

9 maanden geleden

Foto's uit het bericht van EcoLibrium-Jazon

1e deel van een mooi project afgerond in Garderen. 18 LG zonnepanelen 320N1K-A5 320wp met P350 optimizers op een Solar Edge omvormer. Gemonteerd op een ValkPitched – Insert systeem.

9 maanden geleden

Per 1-7 verandert RVO de subsidiebedragen voor lucht-water warmtepompen. Voor veel systemen betekent dit helaas een subsidieverlaging. Aan iedereen die deze maand nog een lucht-water warmtepomp laat installeren; zorg ervoor dat je je DigiD op orde hebt, zodat je daardoor geen vertraging oploopt met de aanvraag. Als je de warmtepomp vanuit een bouwdepot laat betalen, laat dan vooruit factureren zodat het betaalmoment en de installatie ongeveer tegelijk..

10 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Erkenning van Techneco voor ons vakmanschap: “Niet alle installateurs worden zomaar uitgenodigd om zich bij het netwerk aan te sluiten. Installateurs moeten aan een aantal voorwaarden kunnen voldoen, bijvoorbeeld nette installaties opleveren en een hoge klanttevredenheid. Om uw bedrijf te onderscheiden hebben we speciaal voor jullie een badge ontworpen die op de bedrijfswebsite of offerte getoond kan worden.”

11 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Save the date! 10 juni houden we een open dag voor iedereen die nu wel eens wil weten wat je met je dak kunt bereiken.

11 maanden geleden