Hendrik Ruys on LinkedIn: "Vandaag n mooie dag om onze bijna 200 zonnepanelen in gebruik te stellen. Daarmee energie neutraal voor komende decennia. Doe maar duurzaam! "

We hebben vandaag een mooi systeem in bedrijf gesteld in Apeldoorn bij Ruys Vloeren, goed voor 25 jaar hoge opbrengst om het volledige elektriciteitsverbruik te compenseren. Sunpower zonnepanelen SPR-X22-345-COM, SolarEdge SE27,6k omvormers met P800 optimizers, gemonteerd op Flatfix Fusion. Wie volgt? https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6468022033258156032

2 maanden geleden

We staan weer in Barneveld Magazine

7 maanden geleden

Uitzending gemist

We zijn vandaag op bezoek geweest bij onze lokale radiozender Omroep N in De Ochtendfinale om te vertellen over verduurzaming van huizen. Luister de uitzending terug via: http://omroepn.nl/nfm-uitzending-gemist.html (De Ochtendfinale donderdag 10:00 tot 12:00 uur donderdag 07 juni ’18 • 10:00 uur Nieuw programma • 11:00 uur)

7 maanden geleden

Foto's uit het bericht van EcoLibrium-Jazon

Deze week weer mooie projecten geïnstalleerd met SunPower panelen SPR-X21-335-BLK & BenQ panelen 300Wp Black met SolarEdge & SMA Omvormers.

8 maanden geleden

Foto's uit het bericht van EcoLibrium-Jazon

Sinds kort zijn we dealer van Sunpower zonnepanelen. Deze panelen hebben zeer hoge vermogens en zien er erg mooi uit door de back contact cellen. Met een productgarantie van 25 jaar en een vermogensgarantie van 92% na 25 jaar behoort Sunpower tot de absolute top. Deze week hebben we de eerste projecten mogen doen. Een project met volledig zwarte SPR-E19-320-BLK (320 Watt piek) zonnepanelen en een project op een plat dak met SPR-E20-327-WHT (327 Watt..

9 maanden geleden

Belangrijk info! Zonnepanelen aangeschaft tussen januari 2012 en juni 2013. 15 december 2017 heeft de Hoge Raad uitspraak gedaan over een veelbesproken issue, de BTW teruggave op zonnepanelen aangeschaft in de periode januari 2012 – juni 2013. De Hoge Raad oordeelt dat voor particulieren, die in deze periode de zonnepanelen hebben aangeschaft, recht is op teruggave van de BTW. De aangifte van 2012 moet voor 31 december a.s. zijn ingediend bij de..

1 jaar geleden

Werken bij EcoLibrium-Jazon - Ecolibrium Jazon

1 jaar geleden

Vandaag een mooi project opgeleverd in Hoogland. Gasketel verwijderd en vervangen voor eenTechneco TOROS VISION TVPT12 Warmtepomp met bodemwisselaar + RVS 300 LITER voor tapwater. #ecolibrium-jazon#duurzaamheid

1 jaar geleden

Tijdlijnfoto's

Leuk stukje over ons in de nieuwsbrief van Techneco! Eén van onze dealers, Ecolibrium-Jazon in Barneveld, heeft een nieuwe showroom. Daarin worden diverse producten van Techneco tentoongesteld. Particulieren kunnen bij een bezoek aan de showroom meer informatie krijgen over de Elga hybride warmtepomp, de Loria warmtepomp en de Toros Vision warmtepomp. Wilt u meer informatie over de mogelijkheid om producten van Techneco in uw showroom te plaatsen,..

1 jaar geleden

Foto's uit het bericht van EcoLibrium-Jazon

Als bedrijf hebben we 2 Panasonic HIT zonnepanelen mogen sponsoren voor het project: Young Solar Challenge, een wedstrijd waarin scholen hun eigen zonneboot bouwen en het tegen elkaar opnemen in op drie wedstrijddagen. In het eindklassement is Technasium havo 4 van het JFC 8e van de 24 deelnemende scholen geworden! Gefeliciteerd namens ons! https://www.smore.com/app/pages/preview/1nf2a

1 jaar geleden