De installatie van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, warmteterugwinsystemen of een combinatie van systemen vraagt om specialisme. Onze systemen worden gemonteerd door vakmensen die kennis hebben van de producten.

Waarom kiest u voor ons:

Fixed-price

Wij werken op basis van resultaatverplichting en dus fixed-price. Dat geeft vertrouwen en inzicht in uw kosten en voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

Totaaloplossing

Wij leveren naast de duurzame producten, de volledige dienstverlening die bij de installatie en onderhoud van de duurzame producten komt kijken. Zo heeft u alles bij één partij ondergebracht, is alles op elkaar afgestemd en heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Lange termijn

Wij leveren en installeren alleen systemen van hoogwaardige kwaliteit, met bewezen technologie. Hierdoor staan wij garant voor het bij u geïnstalleerde systeem en bent u verzekerd van een langdurig, optimaal functionerende oplossing.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Veel van onze werkzaamheden vinden op het dak plaats. Wij werken daarom met valbeveiliging en/of een steiger.

Kennis van zaken

Wij zorgen dat onze medewerkers goed zijn opgeleid met kennis van de laatste stand der techniek. Hierdoor zijn we onder andere Solar Edge Certified Installer (registratienummer: 10110122NL)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *